Seven Seas Explorer zal gedoopt worden door H.D.H. Vorstin Charlene van Monaco

Ultraluxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises heeft bekendgemaakt dat Hare Doorluchtige Hoogheid Vorstin Charlène van Monaco de gloednieuwe Seven Seas Explorer zal dopen. Zij zal dit doen op ‘s avonds 13 juli 2016 tijdens een gala doopceremonie in Monte Carlo.Tijdens de doopceremonie zal ook de wereldberoemde Italiaanse tenor Andrea Bocelli in een 40 minuten durend concert optreden,

“Deze ceremonie past bij het meest luxe schip ter wereld, Seven Seas Explorer, in een van de meest glamoureuze steden ter wereld met de vorstin van Monaco, een toonbeeld van elegantie, gratie en passie,” zegt Jason Montague, president van Regent Seven Seas Cruises. “Ze inspireert door haar verleden als wereldklasse atlete en haar werk voor de Princess Charlene of Monaco Foundation. We zijn zeer trots en vereerd dat ze de doopmoeder zal zijn voor de Seven Seas Explorer.”

De Seven Seas Explorer wordt momenteel afgebouwd in de Financtieri werf in Genua. Ze zal tijdens tijdens haar eerste seizoen diverse routes in de Middellandse Zee varen.

Cruisereiziger doet live verslag van de voorafgaande reis en de doopceremonie in Monte Carlo.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)