Nieuw restaurant The Grill by Thomas Keller geopend op Seabourn Quest

The Grill
The Grill

Seabourn heeft vorig weekend op de Seabourn Quest het nieuwe restaurant The Grill by Thomas Keller geopend. The Grill is een samenwerking tussen 3-sterren Michelinchef Thomas Keller en designer Adam D. Tihany, exclusief voor de ultra-luxe cruisemaatschappij. Het restaurant is met haar menu, wijnlijst en ambiance geïnspireerd op de klassieke Amerikaanse steakhouse. The Grill is te vinden op dek 8 op de plek waar voorheen Restaurant 2 was. Tijdens het recente droogdok is deze ruimte uitgebreid onder handen genomen. The Grill is dagelijks voor het diner geopend. Reserveringen kunnen reeds voor de cruise online worden gemaakt. Aangezien Seabourn all-in tarieven aanbiedt, is er geen toeslag om in The Grill te dineren.

Het nieuwe signature restaurant zal op elk Seabourn schip te vinden zijn, ook op het allernieuwste, Seabourn Encore, waarvan de lancering gepland is voor komende december. Na Seabourn Quest is het de beurt aan Seabourn Sojourn en Seabourn Odyssey tijdens geplande droogdokperiodes. Op Seabourn Ovation zal ‘The Grill by Thomas Keller’ al vanaf de ingebruikname in de lente van 2018 beschikbaar zijn.

Klik hier voor een uitgebreid verslag van ons recente scheepsbezoek aan Seabourn Quest in Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!