Celebrity Cruises verhoogt weer haar fooien

schoorsteen celebrityCelebrity Cruises gaat haar dagelijkse fooien per persoon per dag verhogen. De nieuwe tarieven zijn effectief vanaf 14 juni voor alle cruises met vertrek op of na 1 juli 2016.  Cruisepassagiers in een standaard hut betalen voortaan $13.50 in plaats van $12.95. Concierge-klasse gasten en Suite-klasse gasten krijgen respectievelijk $14 en $17 per persoon per dag doorberekend ten opzichte van $13.45 en $16.45. Precies een jaar geleden verhoogde Celebrity Cruises ook al haar fooien met 8%. Gasten kunnen nog van de lagere tarieven profiteren door voor 14 juni hun fooien vooruit te betalen. De fooien worden verdeeld onder zowel restaurantpersoneel, kamerjongens, ander huishoudelijk personeel als bemanningsleden die werken in andere afdelingen achter de schermen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!