Celebrity Cruises verhoogt weer haar fooien

schoorsteen celebrityCelebrity Cruises gaat haar dagelijkse fooien per persoon per dag verhogen. De nieuwe tarieven zijn effectief vanaf 14 juni voor alle cruises met vertrek op of na 1 juli 2016.  Cruisepassagiers in een standaard hut betalen voortaan $13.50 in plaats van $12.95. Concierge-klasse gasten en Suite-klasse gasten krijgen respectievelijk $14 en $17 per persoon per dag doorberekend ten opzichte van $13.45 en $16.45. Precies een jaar geleden verhoogde Celebrity Cruises ook al haar fooien met 8%. Gasten kunnen nog van de lagere tarieven profiteren door voor 14 juni hun fooien vooruit te betalen. De fooien worden verdeeld onder zowel restaurantpersoneel, kamerjongens, ander huishoudelijk personeel als bemanningsleden die werken in andere afdelingen achter de schermen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​