Costa Cruises biedt excursie naar Moskou aan vanaf Costa Luminosa

moskouCosta Cruises gaat voor het eerst vanuit St. Petersburg dagexcursies aanbieden naar Moskou. Vanaf de Costa Luminosa kunnen deze zomer de unieke excursies geboekt worden. De Costa Luminosa ligt tijdens haar wekelijkse Oostzee cruises twee dagen in St. Petersburg waardoor dit mogelijk wordt. Gasten overbruggen de flinke afstand naar Moskou met een supersnelle nieuwe ‘bullet’ trein Sapsan.Costa biedt twee excursies aan. De eerste is een dagtocht naar Moskou waarbij ontbijt wordt geserveerd in de trein. Daarna ga je op panoramische tour in Moskou langs het Kremlin, een bezoek aan het aldaar gelegen Armory Museum, langs de St. Basils kathedraal en een bezoek aan het Rode Plein waar vrije tijd kan worden doorgebracht. Op de terugweg dineren gasten in de trein. De tweedaagse excursie omvat naast de eerste dag in Moskou een tweede dag in St. Petersburg waarbij alle hoogtepunten van deze stad bezocht worden.

Een visum is voor elke gast bij deze excursies geregeld door Costa Cruises.

De Costa Luminosa vertrekt wekelijks vanuit Stockholm en bezoekt Helsinki, St. Petersburg (2 dagen), Talinn en een overnachting in Stockholm.

Cruises zijn boekbaar vanaf €449 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)