Video: Eerste beelden interieur Seven Seas Explorer

Seven Seas ExplorerIn een nieuwe video laat Regent Seven Seas Cruises de eerste beelden zien van het interieur van haar nieuwe cruiseschip Seven Seas Explorer, ‘het meest luxueuze cruiseschip ooit gebouwd’, dat in juli van dit jaar in de vaart komt. General Manager van het schip Massimo Arzani neemt je mee naar de scheepswerf Sestri Ponente van Fincantieri waar de laatste hand wordt gelegd aan o.a. de suites en de publieke ruimtes. Hij biedt een kijkje in o.a. de Concierge suite, Penthouse suite, Seven Seas Suite (designed by Dakota Jackson) maar ook het hoofdzwembad, de Explorer Lounge, en de restaurants Compass Rose en Pacific Rim.

De Seven Seas Explorer wordt op 13 juli gedoopt in Monte Carlo door Princes Charlene van Monaco. De maiden voyage staat gepland op 20 juli 2016. Cruisereiziger.nl zal exclusief verslag doen van de pre-cruise en de doop.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.