MSC Cruises introduceert Sir Bani Yas Eiland als nieuwe bestemming voor winter 2016-2017

Sir Bani Yas EilandMSC Cruises heeft vandaag de eerste details van een nieuwe exclusieve bestemming bekend gemaakt, Sir Bani Yas Eiland, welke de routes in winter 2016-2017 in de Emiraten verder zal verrijken. Het 1,5 kilometer lange eiland is gelegen voor de zuidwestkust van Abu Dhabi en is tot een echte strandbestemming ontwikkeld, exclusief voor reizigers van MSC Cruises. Vanaf december 2016 zal de MSC Fantasia deze nieuwe exclusieve bestemming toevoegen aan haar routes. Gasten kunnen een gehele dag genieten van dit tropische paradijs.

Gianni Onorato, MSC Cruises’ CEO: “Vorig jaar hebben wij het nieuwe Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s aangekondigd. De aankondiging van vandaag bewijst onze inzet om onze routes nog verder te verrijken en reizigers een unieke ervaring te bieden om nieuwe schoonheden en nieuwe culturen te ontdekken. Ter aanvulling hierop biedt deze exclusieve strandbestemming onze kernwaarden: excellente service, het beste entertainment en eten van hoge kwaliteit wat altijd vers is.”

MSC Cruises heeft samen met Abu Dhabi Ports Authority twee jaar gewerkt om de perfecte bestemming te creëren. De tropische strandbestemming is een kleiner eiland welke via een houten vlonder verbonden is met het hoofdeiland en is exclusief toegankelijk voor reizigers van MSC Cruises. Het eiland biedt hen een authentieke strandvakantie met honderden palmbomen, Cabana’s en meer dan 2.000 zonnebedden op ongeveer 36.000m² strand. Daarnaast biedt het eiland de volgende faciliteiten:

  • Een exclusief privé- gedeelte voor MSC Yacht Club reizigers met een zone waarbij heerlijk finger food en drankjes worden geserveerd.
  • Een MSC Aurea Spa zone met een aanbod van massages welke worden uitgevoerd in de cabana’s met prachtig uitzicht op zee.
  • Sportfaciliteiten inclusief beach volleyball en tennis.
  • Een familie- en kinderzone.
  • Een bedoeïenentent waar Arts&Crafts workshops worden aangeboden.
  • Een loungegedeelte met een bar een live- muziek om te ontspannen

In stijl van MSC Cruises kunnen cruisereizigers op het eiland genieten van diverse verse en authentieke maaltijden. Tevens biedt MSC Cruises hun reizigers een barbecue op het strand waarbij lichte gerechten en snacks worden bereid en exotische cocktails worden geserveerd in één van de zes strandbars. Maaltijd- en drankpakketten welke aan boord worden gehanteerd zoals een Allegrissimo drankpakket zullen tevens geldig zijn op het eiland zodat de service aan boord en aan land gelijk zijn.

Het Sir Bani Yas Eiland biedt voor ieder wat wils – van ontspanning tot actie, natuur en cultuur. Voor reizigers die willen ontspannen en onthaasten biedt het prachtige strand diverse natuurlijke plaatsen om van de zon te genieten. In aanvulling hierop biedt de MSC Aurea Spa verschillende ontspannende massages met geweldig uitzicht op zee.
Voor gasten die op zoek zijn naar iets meer actie is er een 4×4 expeditie of een mountainbike parcours beschikbaar op het hoofdeiland. Ook worden er diverse sportactiviteiten aangeboden zoals beachvolleybal, voetbal en watersporten zoals snorkelen, zee kajakken en paddle boarding.

De MSC Cruises’ strandoase zal ook directe toegang bieden tot het natuurpark welke diverse, speciaal ontworpen, excursies biedt waarbij reizigers de mogelijkheid hebben om de unieke schoonheid van de natuur ontdekken. Zo is het mogelijk een paardrijdtour te boeken, op een safari-achtige manier het reservaat ontdekken evenals een dhow-tour rond het eiland in een traditioneel aangedreven boot waardoor reizigers de kans hebben om giraffen, hyena’s en jachtluipaarden in hun natuurlijke omgeving te bewonderen.
Tenslotte hebben er archeologische opgravingen plaatsgevonden op het eiland. Voor reizigers die meer willen weten over de geschiedenis en de cultuur van het eiland kunnen met een special tour naar de ruïnes van een christelijk klooster wat stamt uit de 6e eeuw na Christus.

Cruisereizigers welke vanuit de rest van de wereld willen genieten van Sir Bani Yas Eiland kunnen gebruik maken van de Fly&Cruise pakketten van MSC Cruises in samenwerking met Etihad Airways welke een perfecte aansluiting biedt.

De genoemde cruises op de MSC Fantasia zijn vanaf slechts €399 (excl. vlucht) onder andere boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.