Zeetours vliegt deze winter met KLM direct naar Miami

ZeetoursKLM vliegt vanaf 30 oktober 2016 drie keer per week rechtstreeks naar Miami. Als eerste cruisetouroperator heeft Zeetours voor de hele winterperiode vluchtcapaciteit vastgelegd. Een directe, comfortabele heen- en terugvlucht tegen een aantrekkelijk tarief is daarmee gegarandeerd. Cruisevakanties in de Caribbean zijn daarmee nog aantrekkelijker geworden.

Daarnaast heeft Zeetours haar cruise-landprogramma Cruise & Explore in ‘ The Sunshine State’ Florida fors uitgebreid. Cruise & Explore biedt een optimale vakantiebeleving door een cruise te combineren met een rondreis, stads- of strandverlenging of zelfs een complete Fly Drive.

Claudia Terpstra, commercieel manager Zeetours: “Een cruisevakantie is een bijzondere manier van vakantievieren. Omringd door alle comfort die je je maar kunt wensen, maak je een rondreis naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. De meeste cruisevakantiegangers boeken vluchten die direct aansluiten op de cruise. Maar veel bestemmingen zijn de moeite waard om verder te ontdekken. Zo is een Caribbean cruise vanuit Florida prima te combineren met een bezoek aan Disney World of een paar dagen relaxen aan het strand van Miami Beach.”

Nieuw in het Zeetours Cruise & Explore programma zijn de Cruise & Explore reizen naar Florida in combinatie met een strandverlenging in trendy Miami Beach. Naast het verblijf in een comfortabel hotel is er ook een digitale Art Deco tour inbegrepen. Uiteraard kunnen de rechtstreekse Miami vluchten ook in combinatie met de andere cruises uit het Zeetours aanbod worden gecombineerd, desgewenst met andere hotels of verlengingsmogelijkheden. Bij Zeetours kan iedere reis op maat worden samengesteld.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.