Queen Mary 2 biedt unieke collectie wijnen aan boord

Cruisepassagiers aan boord van Cunards Queen Mary 2 kunnen kennismaken met een unieke collectie van 450 exclusieve wijnen. Op de collectielijst staan onder andere een California Screaming Eagle voor een prijs van $4500 per fles. Naast de aan boord wijnkelder heeft Cunard ook een collectie Vintage Port wijnen vergaard. In deze verzameling zitten 46 verschillende, die permanent tentoongesteld gaan worden in de nieuwe Carinthia Lounge. Deze lounge wordt tijdens de renovatie van de Queen Mary 2 van 27 mei-21 juni 2016 toegevoegd.

Gasten kunnen na de renovatie bovendien genieten van de Cunard Wine Academy met unieke food & wine pairings en proeverijen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)