Queen Mary 2 biedt unieke collectie wijnen aan boord

Cruisepassagiers aan boord van Cunards Queen Mary 2 kunnen kennismaken met een unieke collectie van 450 exclusieve wijnen. Op de collectielijst staan onder andere een California Screaming Eagle voor een prijs van $4500 per fles. Naast de aan boord wijnkelder heeft Cunard ook een collectie Vintage Port wijnen vergaard. In deze verzameling zitten 46 verschillende, die permanent tentoongesteld gaan worden in de nieuwe Carinthia Lounge. Deze lounge wordt tijdens de renovatie van de Queen Mary 2 van 27 mei-21 juni 2016 toegevoegd.

Gasten kunnen na de renovatie bovendien genieten van de Cunard Wine Academy met unieke food & wine pairings en proeverijen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.