Europees Kampioenschap voetbal live te zien op AIDA cruiseschepen

AIDA EKVoetballiefhebbers die op cruise het Europees Kampioenschap Voetbal in Frankrijk niet willen missen, krijgen bij AIDA Cruises de mogelijkheid om hun team aan te moedigen. Op alle elf cruiseschepen worden talrijke voetbalwedstrijden live uitgezonden. Aan boord zullen de wedstrijden op grote schermen te zien zijn. Onvergetelijke hoogtepunten worden voor het Duitse AIDA, de wedstrijden van het Duitse team, de halve finales en uiteraard de finale. Deze laatstgenoemde wedstrijden worden op de grote LED tv schermen uitgezonden.

In de vier weken dat het EK duurt, organiseert het animatieteam bovendien leuke activiteiten. Naast typische hapjes uit de deelnemende landen en Duitse curryworst, nodigen de voetbalfeesten uit om zelf sportief bezig te zijn bij het op het doel schieten, voetbaltennis en quizzen rondom het meest favoriete spel ter wereld. Cruisepassagiers worden bovendien dagelijks bijgepraat in de talkshow Prime Time waar alle gebeurtenissen van het EK worden door besproken.
Op de AIDAstella reist bovendien dr. Pedro Gonzales mee, fitnesscoach van voetbalsterren zoals Thomas Müller en Toni Kroos. Hij vertelt uit eerste hand over de wereld van het profvoetbal en cruisereizigers kunnen onder leiding van hem trainen om net zo fit te worden als de toekomstige EK kampioenen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.