AIDAluna in New York toneel voor modeshow

Na twee modeshows op Costa Luminosa en Costa Atlantica gaat Jessica Minh Anh nu voor de AIDAluna. Fashion show producer en model Jessica zal in New York het zonnedek van de AIDAluna veranderen in een catwalk. Op 23 oktober 2016 loopt zij daar haar “J Autumn Fashion Show 2016”. Ze staat erom bekend dat ze op de meest vreemde locaties haar shows houdt, zoals op de Tower Bridge of de Eiffeltoren.

Cruiseschip AIDAluna heeft al sinds haar in de vaart komen een enge verbinding met de modewereld. In 2009 werd topmodel Franziska Knuppe doopmoeder van het schip en zij komt regelmatig terug naar de AIDAluna om met haar familie aan boord vakantie te vieren.

De show brengt talloze creaties van negen getalenteerde nieuwe designers bij elkaar en bestaat uit haute couture, sieraden en gemoderniseerde traditionele kleding uit verschillende continenten.

 

Cruises op de AIDAluna zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)