Viking Star aangekomen in New York

Vandaag kwam voor de eerste maal in de historie van rederij Viking Ocean Cruises de Viking Star aan in New York. Het 930- passagiers tellende schip is bezig aan haar inaugurele Noord Amerikaanse cruise. Ze meerde aan met een onthaal van New Yorkse brandweerschepen bij de Statue of Liberty. Eerder deze week, op 11 oktober 2016, was de allereerste stop aan Amerika, in Boston. Rederij Viking Ocean Cruises gaat met de Viking Star een serie van routes doen langs de Amerikaanse kust en het Caribisch gebied.

De aankomst in Amerika ging niet geheel onopgemerkt. Het schip voer onder een treinbrug door waarbij het schip in het Cape Cod Canal afgelopen woensdagnacht met een lichtmast de brug raakte.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)