Carnival Corporation breidt sociale impact activiteiten Fathom uit naar andere cruisemerken

fathom-travel-dominican-republic-fathom-adonia-1Carnival Corporation heeft plannen aangekondigd om de sociale impact activiteiten op de Dominicaanse Republiek van haar cruisemerk Fathom uit te breiden naar 6 van haar andere cruisemerken die tijdens haar cruises Amber Cove aandoen. Vanaf november kunnen ook passagiers van AIDA Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Holland America Line, Princess Cruises en P&O Cruises sociale impact excursies boeken, waarbij je wordt meegenomen naar het hart van een bestemming om de lokale gemeenschappen te verkennen en haar bewoners op een onconventionele manier te ontmoeten en helpen. Het gaat om twee nieuwe excursies waarbij lokale vrouwen worden geholpen bij het runnen van een kleine chocoladefabriek en het maken van kunst uit gerecycled papier.

Fathom vaart sinds mei van dit jaar wekelijks naar Amber Cove, gelegen aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek. In de afgelopen maanden hebben haar gasten geholpen bij het produceren en installeren van 730 waterfilters voor lokale families, het leggen van betonnen vloeren voor 40 woningen, het in de grond zetten van bijna 16.000 planten en het geven van 17.500 uren aan Engelse les voor zowel studenten als volwassenen. ‘De sociale impact activiteiten creëren een blijvende positieve invloed op het leven van kinderen, gezinnen en gemeenschappen. Het is prachtig om nu ook duizenden passagiers van de andere merken van Carnival Corporation de mogelijkheid te bieden om een aandeel te hebben in de activiteiten van Fathom’, aldus president van Fathom Tara Russell.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!