Cruisereiziger
Privé-eiland

Video: Kennismaking met privé-eiland Norwegian Cruise Line Harvest Caye

Norwegian Cruise Line heeft onderstaande video (red.:helaas is de video niet meer beschikbaar) vrijgegeven waarin voor de eerste keer een kijkje wordt gegeven op Harvest Caye, het ecologische privé-eiland van de rederij in het zuiden van Belize in de Caribbean.

Vanaf november 2016 zal het eiland gasten gaan verwelkomen van cruiseschepen van Norwegian Cruise Line en zusterrederijen Regent Seven Sees Cruises en Oceania Cruises. De haven van Harvest Caye krijgt een resort-style look waarbij gasten direct in het ‘paradijs’ kunnen stappen, met zwembaden, restaurants, winkels en stranden. Cruisepassagiers kunnen vanaf Harvest Caye interessante ecologische excursies maken, watersporten ontdekken, tokkelen vanaf een 40 meter hoge vuurtoren of bijvoorbeeld genieten van een van de 11 strandvilla’s met luxe voorzieningen aan het witte zandstrand.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Video: Kennismaking met privé-eiland Norwegian Cruise Line Harvest Caye

  • Kan haast niet wachten tot maart, dan zal ik deze nieuwe bestemming gaan ontdekken met NCL.

Reacties zijn gesloten.