Alaska eert Holland America Line voor nieuw Denali Square complex

Denali SquareHolland America Line heeft van de Alaska Tourism Industry Association een Alyeska Award ontvangen voor het nieuwe Denali Square complex in het hart van het McKinley Chalet Resort dat eigendom is van de cruisemaatschappij. Bill Fletcher, directeur van Alaska sales, marketing en planning, nam de prijs tijdens het jaarlijkse ATIA banket in Anchorage, Alaska in ontvangst. De Alyeska Award wordt uitgereikt aan een bedrijf of organisatie voor haar uitstekende leiderschap, professionele kwaliteit en groepsbijdrage aan de reisindustrie in Alaska. Holland America Line heeft in de afgelopen drie jaar het MCKinley Chalet Resort in het nationale Denali Park uitgebreid verbouwd.

Orlando Ashford, president van de rederij: “Holland America Line viert in 2017 dat de rederij 70 jaar in Alaska is. Het Denali National Park staat in het middelpunt van onze Land+Sea landarrangementen en geeft ons de kans om de cultuur van Alaska in al haar hoedanigheden te laten zien.”

Het Denali square complex is onderdeel van het McKinley Chalet resort. Het hotel omvat 468 kamers, biedt diverse restaurants en een dinershow, raftmogelijkheden en talloze wandelpaden langs de rivier aan. Op het Denali Square (plein), het middelpunt van het hotel, brengt onder andere lokale gerechten, kunst, en entertainment van Alaska naar de gasten toe.

Holland America Line biedt 13 verschillende arrangementen aan, van 10 tot 20 dagen inclusief een vier- of achtdaagse cruise en 1 tot 3 nachten in het McKinley Resort.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)