Laatste zeetesten Seabourn Encore succesvol voltooid

Seabourn’s nieuwste ultra-luxe cruiseschip, Seabourn Encore, heeft een belangrijke maritieme mijlpaal behaald met de voltooiing van haar laatste zeetesten voor de kust van Italië in de Adriatische Zee. Seabourn Encore (40.350 brutoton) vertrok afgelopen vrijdag van de scheepswerf van Fincantieri voor drie dagen op zee, waarbij een team van officieren en ingenieurs met succes de technische en mechanische systemen testten van het schip. Vandaag keerde Seabourn Encore weer terug op de werf in Marghera. Het personeel en werknemers leggen nu de laatste hand aan het schip (600 passagiers) voordat het op woensdag 30 november 2016 wordt opgeleverd.

Zie onder een korte video met beelden van de eerste zeetesten die in augustus van dit jaar plaatsvonden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!