Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenMaidencall

Nieuwe bestemmingen voor MSC Cruises in 2017

sarande-albania
Sarandë – Albanië

MSC Cruises heeft een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd aan haar cruiseprogramma in 2017, waarvan de verkoop reeds is gestart. De havens die voor de eerste keer worden aangedaan maken deel uit van cruises in de Middellandse Zee in het zomerseizoen en cruises naar de Antillen voor het winterseizoen 2017-2018. Vanaf begin april 2017 tot eind oktober 2017 zal de MSC Poesia wekelijks Sarandë, Albanië aandoen tijdens haar route in het oostelijk gedeelte van de Middellandse Zee met vertrek uit Venetië.

Een andere Europese haven die voor de eerste keer wordt aangedaan is Riga, de hoofdstad van Letland. De MSC Magnifica stopt daar op 16 mei en 27 mei tijdens 12-daagse Noord-Europese cruises met vertrek uit het Duitse Warnemunde. De grootste stad in de Baltische landen vervangt een eerder geplande zeedag. De laatste nieuwkomer is voor de MSC Fantasia tijdens haar cruises in de Antillen van 25 november 2017 tot 7 april 2018 met vertrek uit Martinique. Een bezoek aan La Romana (Dominicaanse Republiek) wordt vervangen voor de nieuwe haven van Kingstown (de hoofdstad van Saint Vincent en de Grenadines).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!