Vernieuwde Celebrity Xploration naar Galapagos Eilanden

Celebrity XplorationVanaf 25 maart 2017 hebben avonturiers bij Celebrity Cruises de kans om op de nieuwe Celebrity Xploration te varen rondom de Galapagos eilanden. De intieme catamaran heeft plek voor maximaal 16 gasten. Het schip is onlangs gerenoveerd en kwam op 16 oktober 2016 uit het droogdok. Prachtige uitzichten, ongerepte omgevingen en prehistorische leguanen en blauwvoet ‘’bubi’’ vogels zijn enkele voorbeelden van alle pracht en praal die te vinden zijn tijdens een cruise langs de Galapagos eilanden met Celebrity Cruises.

De catamaran biedt acht luxueuze hutten en junior suites; elk met uitzichten (buitenhut of balkonhut) met premium matrassen en kussens, pluchen beddengoed, LCD tv’s. Ook zijn de openbare ruimtes vernieuwd zoals de bar bij de Al Fresco outdoor grill ruimte, een gemoderniseerd en geavanceerde diner ruimte, een zonnedek en bij de lounge en boutique zijn nu twee 65-inch televisies.

“Het design en de lay-out van het schip accentueren de prachtige uitzichten en terwijl de gasten het adembenemende uitzicht in zich op nemen zullen ze ook kunnen genieten van de beste Modern Luxury die Celebrity Cruises te bieden heeft”,  zegt Luthoff-Perlo, president en CEO van Celebrity Cruises. “Dit schip is ook perfect voor multi-generatie families of gasten die een afvaart willen charteren om zo een onvergetelijke vakantie te ervaren”.

Als onderdeel van de ware all-inclusief Galapagos ervaring, worden alle Celebrity Xploration excursies begeleid door een natuur expert. Tijdens de excursies zullen gerechten geïnspireerd door Michelin sterren chef met verse regionale zeevruchten en vis.

Vanaf maart 2017 biedt Celebrity Cruises naast de huidige Celebrity Xpedition cruises aan op de Celebrity Xploration en Celebrity Xperience.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)