Culinaire lessen en excursies uitgebreid tijdens Caribisch seizoen van Seven Seas Explorer

Culinary  Arts Kitchen
Culinary Arts Kitchen

Regent Seven Seas Cruises zal op het eerste Noord-Amerikaanse seizoen van de ultraluxe Seven Seas Explorer nieuwe culinaire lessen en nieuwe Gourmet Explorer excursies gaan aanbieden. Het schip vaart vanaf december vanuit Miami regelmatig 10- en 14-daagse cruises naar het Caribische gebied.

Het populaire Culinary Arts Kitchen biedt kooklessen aan op dek 11 waarbij gasten op hun eigen kookstation gerechten namaken. De nieuwe kooklessen voor het Caribische seizoen zijn onder andere:

  • Fiesta on the High Seas: Een kookles geschikt voor liefhebbers van de Mexicaanse keuken waarbij je leert om tortilla’s te maken en het perfecte runderlapje, ‘carne asada’. Als afsluiting leren gasten hoe ze chocolade ‘pepita shortbread’ maken, een soort chocolade koek.
  • Caribe!: In deze les staan de kruiden, smaken en ingrediënten van de Caribbean centraal. Je maakt lokale specialiteiten zoals gemberbier uit Bermuda.
  • Who Doesn’t Love Brunch: Je leert nieuwe recepten voor een brunch en je leert nieuwe technieken voor het maken van trendy cocktails.

Daarnaast heeft Regent Seven Seas Cruises nieuwe Gourmet Explorer excursies samengesteld waarbij reizigers de bestemming optimaal kunnen ontdekken aan de hand van een culinair thema. Samen met de chef van de Culinary Arts Kitchen en een gids ga je naar markten en lokale ondernemers. Een aantal voorbeelden:

  • St. Lucia Spices Cooking Studio: St. Lucia is een van de meest vereerde kruideneilanden van de Caribbean. Op deze exclusieve excursie leer je wáárom dit zo is. Je proeft de typische keuken van St. Lucia en je bezoekt een markt, waar lokale boeren hun waren aanbieden.
  • St. John’s Market Visit &  Cooking Demo: De excursie begint met een begeleide tour op een kleurrijke markt. Gasten gaan daarna naar een klein intieme plek waar een lokale chef Jacquie. Zij leert gasten hoe ze een lokaal gerecht moeten maken, een ‘fungie’, een soort van polenta.

Regent Seven Seas Cruises biedt vrijwel alle excursies standaard gratis aan voor haar gasten. De exclusieve Explorer excursies zijn onderdeel van de excursies die dieper in een bestemming duiken, daarom betalen gasten voor deze culinaire excursies $109 dollar per persoon.  De kooklessen kosten $89 dollar per persoon.

Regent Seven Seas Cruises is een ultra inclusief rederij met vrijwel alles inclusief; alle dranken, specialiteitenrestaurants, fooien en excursies.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)