Cruise informatiedagen bij Dock-C over begeleide cruisetours

Op donderdag 16 en zaterdag 18 maart 2017 organiseert reisbureau Dock-C twee gratis toegankelijke cruise-informatiedagen in Leusden. Ideaal als u meer wilt weten over één van de begeleide cruisetours in 2017. Donderdag en zaterdag worden verschillende cruisetours uitgelicht in een van de presentaties. Aanmelden gaat via Dock-C (klik hier)

Op donderdag 16 maart staat op het programma:

  • Japan & China – 10:00-12:00 uur

Een reis naar China en Japan is een beleving voor alle zintuigen. U bezoekt moderne steden in oude koninkrijken. De diverse excursies tijdens onze begeleide cruisetour met vertrek op 11 oktober 2017 brengen u o.a. naar Tokyo, de Chinese muur, de Verboden Stad in Peking en Shanghai.

  • Australië & Nieuw-Zeeland – 14:00-16:00 uur

Down under wordt Australië ook wel genoemd, verwijzend naar de ligging ten opzichte van Europa. Een aantal hoogtepunten zoals Great Barrier Reef, Ayers Rock in het hart van Australië en de stad Sydney zijn absolute ‘musts’. Deze bestemmingen zijn onderdeel van het landprogramma door Australië voordat we aan boord gaan voor een cruise langs Australië, Tasmanië en Nieuw-Zeeland. Vertrekdatum 12 november 2017.

Op zaterdag 18 maart:

  • Informatieochtend over cruisen – 10:00-12:00 uur

Altijd al willen cruisen, maar bent u benieuwd of het een vakantie voor u is? Wilt u weten wat u aan boord kunt verwachten, de bestemmingen, de hutaccommodaties, met welke kosten u rekening moet houden? Deze presentatie is ideaal voor als u voor het eerst een cruise wilt gaan maken.

  • Alaska – 14:00-16:00 uur

Puur avontuur wacht op u tijdens onze cruisetour door ongerept Alaska met vertrek op 26 augustus 2017. De enorme bergen, majestueuze gletsjers en fascinerende flora en fauna maken een cruise in dit gebied tot een unieke ervaring.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)