Cruisereiziger
Doop

Dora The Explorer wordt doopmoeder Pacific Explorer

Dora

P&O Cruises heeft stripfiguur Dora The Explorer gestrikt om haar nieuwste cruiseschip Pacific Explorer te dopen. Het Nickelodeon figuurtje doopt op zondag 2 juli het schip in de cruiseterminal van Sydney. De vriendjes van Dora, SongeBob, de Ninja Turtles en anderen, zullen ook aanwezig zijn om het vijfde schip van P&O Australië te verwelkomen.

“We zijn erg blij dat Dora doopmoeder wordt van de Pacific Explorer. Nickelodeon staat synoniem voor familie entertainment en we kunnen niet wachten om deze figuren aan boord te brengen op dit fantastische schip dat het grootste familiefeest ooit gaat worden,” zegt directeur P&O Australië Ben Cox.

De voormalige Dawn Princess is tijdens een renovatie van 12 dagen in Singapore omgebouwd tot de Pacific Explorer. De Pacific Explorer wordt het grootste schip van P&O dat als thuisbasis ‘Down Under’ krijgt. Het heeft een totale capaciteit van 1.998 passagiers en 11 dekken. Net als haar zusterschip Pacific Dawn is de Explorer uitgerust met het nieuwe logo van P&O op de boeg, glijbanen en een interactief waterpark. Volledig nieuw zijn de eetgelegenheden Luke’s, een grill bij het zwembad, 400 Gradi, een traditionele Napolitaanse pizzeria, de bar The Bonded Store en twee bowl-banen. Donderdag vertrekt het schip vanuit Sydney voor haar ‘maiden voyage’, een 11-daagse Ontdek Vanuatu cruise naar o.a. Noumea en Port Villa.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)