Cruisereiziger
Shows

25.000 shows in Punchliner Comedy Clubs aan boord van 25 Carnival Cruise Line schepen

Carnival Cruise Line heeft dit jaar een primeur.  Tijdens maar liefst 25.000 shows zullen cruisepassagiers in de Punchliner Comedy Clubs aan boord van de 25 schepen in de vloot kunnen schateren van het lachen. Carnival nodigt ook dit jaar weer comedians uit om aan boord in de Carnival’s Punchliner Comedy Clubs op te komen treden. Deze ervaren comedians worden geboekt om elke avond 30 hilarische minuten de gasten te vermaken. Alle shows, met tenminste twee comedians per avond, worden gratis aangeboden aan de cruisepassagiers aan boord.

Twee shows in de vroege avond bieden allerlei plezier voor het hele gezin, terwijl latere optredens volwassen georiënteerde comedy bevatten. Ongeveer 10 shows worden gepresenteerd tijdens korte routes en ongeveer 20 shows per cruise op langere reizen.

Chris Nelson, Carnival’s senior directeur van entertainment, legt uit: “We zoeken de beste comedians ter wereld en boeken hen voor een beperkt aantal afvaarten. Niet alleen is Carnival een van de grootste aanbieders van komedie ter wereld, we zijn de enige rederij met een authentieke comedy club ervaring op elke afvaart.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje thee , op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)