Oplevering Carnival’s Mardi Gras vertraagd

De oplevering van het nieuwe cruiseschip Mardi Gras van Carnival Cruise Line heeft vertraging opgelopen. De Amerikaanse rederij is daarover geïnformeerd door de scheepsbouwer Meyer Turku in Finland. De nieuwe opleverdatum staat nu gepland voor eind oktober 2020. De maiden voyage wordt daardoor verplaatst naar 14 november 2020 vanuit Port Canaveral.

Door het oponthoud is Carnival genoodzaakt om de eerste 8 cruises vanaf 31 augustus 2020 te annuleren. Dit betekent dat de geplande cruises in Europa, transatlantische cruise, cruises vanuit New York en 4 cruises vanuit Port Canaveral niet door kunnen gaan. Ook het bezoek aan Rotterdam (maiden call) tijdens haar oorspronkelijke eerste cruise op 7 september komt helaas te vervallen.

De getroffen passagiers zijn inmiddels over de annulering geinformeerd. Carnival biedt hen 25% korting op een volgende cruise, naast de volledige teruggave van hun reissom evenals assistentie bij reeds geboekte vluchten en hotelreserveringen. Tevens ontvangen gasten die omboeken met hun tegoed voor 18 februari 2020 aanvullend een boordtegoed van 100 dollar per persoon.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!