Route AIDAblu na week alweer aangepast

Een week na de herstart van de AIDAblu in de Middellandse Zee heeft cruisemaatschappij AIDA Cruises noodgedwongen de route van haar eerste schip terug in de vaart alweer moeten aanpassen. De wijzigingen zijn gebaseerd op nieuwe Duitse reiswaarschuwingen voor diverse regio’s in Italië.

De AIDAblu heeft de stops in Napels en La Spezia vanwege de stijgende coronabesmettingen geschrapt. Deze bestemmingen worden vervangen door Messina en Syracuse. Passagiers die in La Spezia aan boord zouden gaan worden door de rederij benaderd. Vooruitgeboekte excursies worden terugbetaald.

Cruises met AIDAblu van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Route AIDAblu na week alweer aangepast

 • 25 oktober 2020 om 11:07
  Permalink

  Lees het altijd graag.

  Waarom gebruikt u niet rederij – voor behouden aan scheepvaart – ipv meer algemene maatschappij?

  Bierfabriek? neen brouwerij.
  mvg
  vB

  • 5 november 2020 om 20:15
   Permalink

   Dank voor de suggestie!

   mvg, Miriam

Reacties zijn gesloten.