Nieuwste cruiseschip Royal Caribbean komt naar Rotterdam

Het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean International, Odyssey of the Seas, zal tijdens haar eerste cruise Rotterdam aandoen. Het is de tweede stop van het Quantum-Ultra klasse schip tijdens een korte 4-daagse ‘Weekend Getaway’ met Southampton als begin- en eindpunt.

Het bezoek van de Odyssey of the Seas aan Rotterdam staat ingepland op zondag 4 april 2021 van 06:00 uur tot 15:30 uur. Een dag eerder wordt Zeebrugge in België aangedaan van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. Na Rotterdam keert de Odyssey of the Seas weer terug naar Southampton.

Middellandse Zee

Aansluitend zal de Odyssey of the Seas vanuit de Engelse havenstad een 6-daagse cruise naar Spanje varen waarbij de bestemmingen Vigo en Cartagena worden aangedaan voordat men eindigt in Barcelona. Na enkele korte cruises naar Spanje, Frankrijk en Italië zal de Odyssey of the Seas haar inaugurele seizoen varen in het Oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee vanuit Rome.Oorspronkelijk zou de Odyssey of the Seas in november van dit jaar in de vaart komen en gelijk richting Fort Lauderdale trekken. Dat kon echter niet doorgaan vanwege vertraging in de bouw bij Meyer Werft vanwege het coronavirus.

De 4-daagse eerste cruise van de Odyssey of the Seas naar Rotterdam is boekbaar vanaf €420  (voor een binnenhut).

Bekijk alvast de routes van de Odyssey of the Seas bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel
 

Hoe is het cruisen bij Royal Caribbean? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

3 thoughts on “Nieuwste cruiseschip Royal Caribbean komt naar Rotterdam

 • 24 oktober 2020 om 00:39
  Permalink

  Zondag 4 april 2020, foutje misschien?

  • 24 oktober 2020 om 17:09
   Permalink

   Oops, inderdaad foutje. Dank voor het doorgeven, we hebben het aangepast. Gr. Marco

 • 24 oktober 2020 om 21:49
  Permalink

  Al die varende pretparken, maar wie wil er nog mee varen anno 2020 – 2021 en of het milieu er blij mee is, ik betwijfel het ?…

Reacties zijn gesloten.