Cruisereiziger
BestemmingenPrivé-eiland

Royal Caribbean wijzigt routes en schepen in winterseizoen 2021/2022

Royal Caribbean brengt wijzigingen aan in het winterseizoen 2021/2022 voor het Caribisch gebied, voor Australië en Nieuw Zeeland. Zo zullen gasten meer keuze gaan hebben in het Caribisch gebied met cruiseschepen die starten vanuit Florida.

Caribisch gebied

De Explorer of the Seas wordt, in plaats van in Miami, gestationeerd in San Juan, Puerto Rico. Daar vandaan zal ze 8-daagse Zuid-Caribische Cruises maken. De Freedom of the Seas wisselt stuivertje met de Explorer en zal in plaats van San Juan naar Miami gaan, waarmee de capaciteit vanuit Miami vergroot wordt. Zij zal korte 4- en 5-daagse cruises maken naar de Bahama’s en het privé-eiland Perfect Day at CocoCay (zie foto bovenaan). Met de komst van de Radiance of the Seas zijn er nog meer mogelijkheden vanuit Miami met 6- en 10-daagse cruises. Oorspronkelijk stond dit schip voor het Australische Brisbane ingepland.

Australië

Vanuit Brisbane zal de Quantum of the Seas gaan varen. Dit grote cruiseschip zal diverse cruises maken, van 4-daagse minicruises tot 8- tot 10-daagse cruises in de Grote Oceaan. De Serenade of the Seas maakt de langere reizen vanuit Australië, Sydney. Namelijk de 13-tot 16-daagse cruises naar Fiji en Nieuw Zeeland en Oost-kust van Australië.

Andere wijzigingen voor 2021 die eerder bekendgemaakt waren, zijn de wijzigingen vanuit Amsterdam, Stockholm en Kopenhagen.

Meer info over de routes vind je bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)