Cruisereiziger
Annulering

Royal Caribbean annuleert alle afvaarten Jewel of the Seas vanuit Amsterdam in 2021

Royal Caribbean International zal volgend jaar niet varen vanuit Nederland. De Amerikaanse cruisemaatschappij heeft laten weten dat het alle geplande afvaarten van de Jewel of the Seas in 2021 vanuit Amsterdam heeft geannuleerd. De Jewel of the Seas is één van de 5 cruiseschepen waarvan de rederij heeft besloten om het cruiseprogramma voor volgend jaar zomer aan te passen.

De wijzigingen worden volgens Royal Caribbean doorgevoerd op basis van feedback van gasten en reispartners over hun wensen voor komende zomer. De rederij zegt hard te werken om de best beschikbare inzichten op het gebied van volksgezondheid, wetenschap en techniek toe te passen om een veilige en gezonde cruisevakantie te realiseren.

Cruisereizigers die reeds geboekt hebben voor de geannuleerde cruises krijgen hun betaalde reissom terugbetaald. Dat geldt ook voor eventuele vooruit betaalde extra’s. Deze passagiers kunnen ook profiteren van een speciale aanbieding. Als ze voor 31 oktober 2020 een andere cruise in Europa boeken met vertrek in 2021 ontvangen zij een boordtegoed van 100 dollar bij een binnenhut en buitenhut en 200 dollar bij een balkonhut en suite.

Vanuit Kopenhagen en Stockholm

De Jewel of the Seas zal in plaats vanuit Amsterdam nu gaan varen vanuit Kopenhagen en Stockholm. Ze zal 8-daagse cruises verzorgen. De Adventure of the Seas, die oorspronkelijk vanuit Kopenhagen en Stockholm zou gaan, zal in 2021 worden ingezet in Barcelona voor 5- en 6-daagse korte Middellandse Zee cruises.

Verder zal vanuit Civitavecchia de Odyssey of the Seas, gaan varen en voegt zich bij de Anthem of the Seas en de Harmony of the Seas in Europa. De Odyssey of the Seas is bij de andere twee nieuw toegevoegd.

Bekijk snel alle routes:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger