Regent Seven Seas Cruises breekt met 2023 World Cruise weer boekingsrecord

Regent Seven Seas Cruises heeft net als vorig jaar haar record verbroken betreft boekingen op de wereldcruise, met een verdubbeling van het aantal boekingen op de 2022 World Cruise. De rederij ervaarde de langste wachtlijst voor een wereldcruise ooit, met Penthouse Suites en alle suite categorieën daarboven binnen een paar uur uitverkocht nadat reserveringen werden geopend. Regent’s 2023 World Cruise is de langste wereldcruise van de rederij sinds 2011 en neemt gasten in 143 nachten mee van Miami naar Barcelona.

“Er wordt altijd lang uitgekeken naar onze wereldcruises en ik ben zeer verheugd met de reactie op de 2023 World Cruise, zeker gezien de uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid waar we momenteel mee te maken hebben”, aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Deze record-brekende lanceringsdag van de 2023 World Cruise laat zien dat mensen geïnteresseerd zijn in het maken van langdurige cruises naar exotische landen, evenals het verlangen naar luxe reizen van onze gasten. Het is een bewijs van de ongeëvenaarde Regent-ervaring die onze uitstekende crew heeft geperfectioneerd.”
De 2023 World Cruise neemt gasten van 7 januari 2023 t/m 30 mei 2023 mee op een reis van Miami naar Barcelona. In 143 nachten, oftewel: bijna vijf maanden, worden 72 havens in Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië, Zuidoost-Azië, Afrika, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, Afrika en Spanje bezocht. Alle reisdetails zijn in een online brochure te vinden. Zie voor een impressie ook onderstaande video.

Comfortabel naar de uithoeken van de wereld

Seven Seas Mariner neemt luxereizigers mee “Beyond the Horizon”. Het zal in totaal 38.279 zeemijlen varen, waaronder het volledige Panamakanaal, drie oceanen en 14 zeeën. Aan land kunnen gasten genieten van 356 gratis excursies in 42 landen, waaronder toegang tot 48 UNESCO werelderfgoed locaties.

In 11 havens spendeert het schip de nacht, wat gasten de gelegenheid geeft om de bestemming tot in detail te kunnen ontdekken. Daarnaast worden gasten getrakteerd op drie exclusieve evenementen aan land op de exotische bestemmingen Bali, Singapore en Walvis Bay in Namibië, evenals een gala in Miami voorafgaand aan de cruise.

Alhoewel er nog maar enkele suite categorieën beschikbaar zijn in verband met de record-brekende lanceringsdag, variëren de tarieven van € 63.769 tot € 173.389 per persoon met alle luxe inclusief. Eerdere World Cruise gasten en Seven Seas Society® Members profiteren van extra besparingen. De cruise omvat een grote verscheidenheid aan exclusieve voorzieningen, zoals € 950 boordtegoed, gebruik van gratis wasservice, stomerij en persen, medische diensten aan boord, telefoontijd per suite, een herdenkingsgeschenk en meer. Dit komt bovenop de persoonlijke service, het dineren in restaurants, kwaliteitswijnen en sterke dranken in de bars en lounges, entertainment en onbeperkte internettoegang dat inbegrepen zit in de reissom.

Een once-in-a-lifetime ervaring

Passagiers die op zoek zijn naar nog meer avontuur en volledig ondergedompeld willen worden in de bestemmingen, kunnen kiezen uit Regent’s 14 op maat gemaakte optionele landprogramma’s, waarvan de helft nieuw is. De aanvullende programma’s worden geleid door lokale deskundige gidsen en zijn ontworpen om de tijd aan land te maximaliseren, waarbij gasten het schip tot maximaal vier dagen achter elkaar verlaten. Hoogtepunten zijn onder meer het verkennen van de Galapagoseilanden, het ontrafelen van de mysteries van Machu Picchu en het zoeken naar de Big Five van Afrika.

Montague voegt toe: “Met een groot aanbod aan 356 gratis landexcursies en een focus op minder bereisde gebieden van de wereld zoals Polynesië en Melanesië, Zuidoost-Azië en de westkust van Afrika, is onze 2023 World Cruise een van de langste en meest spannende cruises die we ooit hebben samengesteld. Dit in combinatie met onze zeer persoonlijke service aan boord en het feit dat alle denkbare luxe is inbegrepen, zorgt voor een werkelijk ongeëvenaarde ervaring en de perfecte omgeving voor gasten om levenslange herinneringen te creëren in het gezelschap van gelijkgestemden. ”

Voorbij de horizon in alle denkbare luxe

Met een grote verscheidenheid aan landen en havens, honderden gratis excursies, toegang tot tientallen UNESCO-locaties, nachtelijke verblijven in meerdere havens en optionele landprogramma’s hebben gasten de mogelijkheid om de bestemmingen extra goed te leren kennen.

Hoogtepunten van de 48 UNESCO Werelderfgoed locaties zijn:
– De Barokkerken van de Filipijnen, in Manila
– Hué monumentencomplex, in Hué/Da Nang (Chan May) in Vietnam
– Melaka en George Town, in Maleisië
– Vallée de Mai, in het Praslin National Park op de Seychellen
– De Namibische zandzee, bij Walvis Bay in Namibië
– Palmeral van Elche, bij Alicante in Spanje

Drie nieuwe unieke events aan land, exclusief voor 2023 World Cruise gasten:

Culturele hoogstandjes en kleurrijke tradities in Taman Bhagawan (27 februari 2023 – Bali, Indonesië)
Wereldcruisers zullen genieten van een avond vol dans, muziek en de kleurrijke lichten van traditionele Balinese artiesten in Taman Bhagawan, een tropische tuin aan zee. Cocktails en een Balinees geïnspireerd diner worden begeleid door Legong-dansen, de Barong-dans en Beleganjur-muziek. Deze avond wordt afgesloten met een speciaal geschenk van de Balinese gastheren.

Een verlichte avond aan de baai (29 maart 2023 – Singapore)
Gardens by the Bay herbergt de grootste glazen kas ter wereld, de Flower Dome, met een tentoonstelling van plantensoorten uit verre streken van de wereld. Drankjes in de Waterview Room bieden een uitzicht over Singapore voordat een diner wordt gehouden in de Flower Field Hall terwijl een multiculturele show, verlicht van bovenaf door een lichtgevend bloemenveld, de gasten vermaakt.

Maanlandschappen en maanlicht in Namibië (8 mei 2023 – Walvis Bay, Namibië)
De Swakop River Canyon, dichtbij Walvis Bay, Namibië, wordt gelijkgesteld aan een maanlandschap met zijn ongewone rotsformaties en droge rivierbeddingen. De kloof fungeert als de achtergrond voor een diner bij zonsondergang met authentieke lokale gerechten en naarmate de dag verandert in nacht, wordt de schoonheid van de Namib-woestijn verlicht door kampvuren, rustgevende kaarsen en de fonkelende sterren boven je hoofd.

11 nachtelijke verblijven:
– Lima (Callao), Peru
– Bora Bora, Frans Polynesië
– Bali (Benoa), Indonesië
– Hongkong, China
– Ho Chi Minh City, Vietnam
– Bangkok (Laem Chabang), Thailand
– Singapore Malé, Maldiven
– Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
– Mahé, Seychellen
– Kaapstad, Zuid-Afrika

14 optionele landprogramma’s (additionele kosten):
– NIEUW – Wild Wonders of the Galapagos – Drie nachten vanuit Manta, Ecuador
– Mysterious Machu Picchu – Twee nachten vanuit Salaverry, Peru
– Romantic Escape – Eén nacht vanuit Bora Bora, Frans Polynesië
– NIEUW – Koala’s, Uluru and Kakadu – Vier nachten vanuit Cairns, Australië
– NIEUW – Reef Life and Desert Delights – Vier nachten vanuit Cairns, Australië
– Inside in Angkor Wat – Twee nachten vanuit Hue / Da Nang (Chan May), Vietnam
– NIEUW – Khmer Kaleidoscope en Angkor Wat – Vier nachten vanuit Bangkok (Laem Chabang), Thailand
– De Taj Mahal and Gems of Jaipur – Vier nachten vanuit Mumbai, India
– Safari Adventure: Kruger National Park – vier nachten vanuit Maputo, Mozambique
– NIEUW – Leopard Mountain Safari – Eén nacht vanuit Maputo, Mozambique
– NIEUW – Wildlife and Warriors in Zululand – Vier nachten vanuit Maputo, Mozambique
– Phinda Mountain Lodge – Drie nachten vanuit Richard’s Bay, Zuid-Afrika
– NIEUW – Big Game and Bold Wines – Drie nachten vanuit Richard’s Bay, Zuid-Afrika
– Sossusvlei Desert Adventure – Twee nachten vanuit Kaapstad, Zuid-Afrika

Wil jij nog mee met deze unieke 2023 World Cruise? Vraag dan een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!