Princess Cruises bevestigt transfer 2 cruiseschepen

Princess Cruises heeft donderdag officieel de overdracht bekendgemaakt van de Golden Princess en heeft de versnelde overgang van de Star Princess naar P&O Cruises Australia bevestigd.

Zoals al eerder in 2018 aangekondigd zullen de twee schepen in Down Under verder gaan onder de nieuwe namen Pacific Adventure (Golden Princess) en Pacific Encounter (Star Princess). Ze zullen naar verwachting in 2021 terug in de vaart komen.

“Golden Princess en Star Princess hebben over de hele wereld gevaren en hebben levenslange herinneringen gecreëerd voor miljoenen gasten die op deze geliefde cruiseschepen hebben gevaren”, aldus Jan Swartz, president van Princess Cruises. “We weten dat hun prachtige nalatenschap zal worden voortgezet onder het zustermerk P&O Cruises Australia, dat zo bekend is geworden door het leveren van onvergetelijke cruisevakanties voor Aussies en Kiwi’s naar enkele van de meest idyllische bestemmingen in de Stille Zuidzee.”

De Golden Princess debuteerde in mei 2001 in de vloot van Princess Cruises. Haar zusterschip Star Princess volgde een jaar, in januari 2002.

Kijk voor andere schepen van Princess Cruises bij:

CruiseOnline - Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!