Seajets koopt ook Magellan en Columbus

De Griekse ferry reder Seajets heeft twee cruiseschepen Magellan en Columbus gekocht tijdens een veiling. De twee oud cruiseschepen van de failliet gegane rederij cruise & Maritime Voyages zijn daarmee nummer 5 en 6 die Seajets heeft aangekocht. Eerder werden ook de Maasdam, Veendam (beide ex-HAL), Oceana (ex-P&O Cruises) en Pacific Aria (ex-P&O Cruises Australia) aangeschaft.

Seajets houdt zich op de vlakte wat er met de schepen gaat gebeuren. De ferryvloot van Seajets bestaat uit snelle ferryschepen die routes varen tussen de diverse Griekse eilanden. Het is niet uitgesloten dat ze een cruisetak gaan oprichten, maar geruchten dat de schepen als investering zijn gekocht, zijn er ook De zes cruiseschepen zullen wellicht, zodra de cruisemarkt weer opengaat, voor hogere prijzen weer verkocht worden.

Kijk hier voor een overzicht van alle schepen die van eigenaar wisselden het afgelopen jaar: Overzicht: Welke cruiseschepen zijn verkocht?

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)