Cruisereiziger
Eten en drinkenKinderenShowsSpecialiteitenrestaurant

Norwegian Cruise Line neemt afscheid van Geoffrey Zakarian en Nickolodeon

11985124063_daacaed63e_zNorwegian Cruise Line liet weten in een bericht aan haar vaste gasten dat de rederij afscheid gaat nemen van gast chefkok Geoffrey Zakarian in zijn Ocean Blue restaurant op de Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway. De samenwerking is al geëindigd. Het restaurant Ocean Blue blijft op beide schepen gewoon open. De menukaart zal gewijzigd worden naar een a la carte menu (start in oktober 2015) waar per gerecht afgerekend moet worden.

 

De cruisemaatschappij neemt tevens afscheid van de Blue Man Group die in het theater van de Norwegian Epic op trad. In de plaats daarvan zijn de musicals “Priscilla Queen of the Desert” en “Burn the Floor” geïntroduceerd.

Als laatste beëindigde de rederij eerder dit jaar de samenwerking met kindergigant Nickelodeon. Dit zal pas in januari 2016 effectief worden op de schepen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)