Norwegian Cruise Line neemt afscheid van Geoffrey Zakarian en Nickolodeon

11985124063_daacaed63e_zNorwegian Cruise Line liet weten in een bericht aan haar vaste gasten dat de rederij afscheid gaat nemen van gast chefkok Geoffrey Zakarian in zijn Ocean Blue restaurant op de Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway. De samenwerking is al geëindigd. Het restaurant Ocean Blue blijft op beide schepen gewoon open. De menukaart zal gewijzigd worden naar een a la carte menu (start in oktober 2015) waar per gerecht afgerekend moet worden.

 

De cruisemaatschappij neemt tevens afscheid van de Blue Man Group die in het theater van de Norwegian Epic op trad. In de plaats daarvan zijn de musicals “Priscilla Queen of the Desert” en “Burn the Floor” geïntroduceerd.

Als laatste beëindigde de rederij eerder dit jaar de samenwerking met kindergigant Nickelodeon. Dit zal pas in januari 2016 effectief worden op de schepen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.