Princess Cruises in zee met chef-kok Curtis Stone

Princess Cruises heeft aangekondigd in zee te gaan met de beroemde chef Curtis Stone. De Australische kok heeft in diverse michelin-sterren restaurants gewerkt in zijn geboorteland en Groot-Brittannië. In 2014 opende hij zijn eerste eigen restaurant ‘Maude’ in Californië.  Daarnaast maakt hij geregeld zijn opwachting in populaire kookprogramma’s en is hij een succesvolle auteur van kookboeken. De exclusieve samenwerking houdt in dat er diverse ‘Crafted by Curtis’ menu-items in de hoofdrestaurants verkrijgbaar zijn. De Golden Princess krijgt in de herfst de primeur gevold door door de andere cruiseschepen in de vloot eind 2015. In december openen op de Emerald Princess de deuren van het eerste (specialiteiten)restaurant van Stone op zee. Deze zal ook zijn opwachting maken op de Ruby Princess, Coral Princess en Sun Princess. Ten slotte wordt begin 2016 Curtis Stone’s Chef’s Table experience geintroduceerd op de cruiseschepen van Princess Cruises. Binnenkort wordt de naam van het restaurant, de menu-items, het concept en het complete schema van introductie bekendgemaakt door de rederij.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.