Nieuwe sushi stations op Lido dek bij Carnival Cruise Line

Vanwege het grote succes van het Bonsai Sushi restaurant op enkele schepen van Carnival Cruise Line, heeft Carnival op vier schepen een nieuw sushi-station toegevoegd. De ‘Sushi at Sea’ bevindt zich op het Lido dek in het buffetrestaurant. Het gaat om de Carnival Conquest, Carnival Valor, Carnival Liberty en Carnival Glory. Per sushi, roll of ander gerechtje moet apart worden afgerekend. Prijzen variëren van $1 tot $7.50

Het Bonsai Sushi restaurant is een nieuw sushirestaurant die onlangs werd geopend op onder andere de Carnival Dream. Het Aziatisch restaurant, in bijpassend decor, biedt allerlei soorten Aziatische gerechten zoals sushi, sashimi, rolls en populaire Aziatische bieren en cocktails.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​