Nieuwe sushi stations op Lido dek bij Carnival Cruise Line

Vanwege het grote succes van het Bonsai Sushi restaurant op enkele schepen van Carnival Cruise Line, heeft Carnival op vier schepen een nieuw sushi-station toegevoegd. De ‘Sushi at Sea’ bevindt zich op het Lido dek in het buffetrestaurant. Het gaat om de Carnival Conquest, Carnival Valor, Carnival Liberty en Carnival Glory. Per sushi, roll of ander gerechtje moet apart worden afgerekend. Prijzen variëren van $1 tot $7.50

Het Bonsai Sushi restaurant is een nieuw sushirestaurant die onlangs werd geopend op onder andere de Carnival Dream. Het Aziatisch restaurant, in bijpassend decor, biedt allerlei soorten Aziatische gerechten zoals sushi, sashimi, rolls en populaire Aziatische bieren en cocktails.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.