Cruisereiziger
VeiligheidZwembad en glijbanen

Norwegian Cruise Line stelt badmeesters aan op vier grootste schepen

Norwegian Cruise Line gaat badmeesters aanstellen op de vier grootste schepen in de vloot. Aan het begin van deze zomer zullen deze aan de slag gaan. Op de andere schepen zullen deze in het eerste kwartaal van 2018 actief gaan worden.
Al sinds 2015 heeft Norwegian Cruise Line personeel bij de zwembaden staan, maar deze zijn niet getraind als badmeester met vaardigheden om drenkelingen te redden. De nieuwe lichting wordt getraind door het Amerikaanse Rode Kruis en zal op bepaalde uren aanwezig zijn bij het zwembad.

Andy Stuart, president en CEO van de rederij: “Ondanks dat ouders in eerste instantie op hun kinderen moeten letten, vinden we het belangrijk om aanvullende maatregelen te treffen op alle schepen in de vloot.” Naast de introductie van badmeesters zal Norwegian Cruise Line gratis zwemvesten aan bieden voor kinderen en volwassenen op de vier grootste schepen. Dit zal later op de andere schepen ingevoerd worden.

De eerste echte badmeesters zijn deze zomer te zien op de Norwegian Escape,  Norwegian Breakaway, Norwegian Epic en Norwegian Getaway. De twee laatstgenoemde schepen varen deze zomer in Europa, respectievelijk in de Middellandse Zee en de Oostzee.

Andere rederijen startten eerder met de badmeesters. Disney sinds 2013 en Royal Caribbean maakte dit vorig jaar bekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)