Badmeester op Disney schepen

Disney Dream
Disney Dream

Vanaf september zijn volgens Cruisecritic op de Disney Dream en de Disney Magic badmeesters te vinden bij de familiezwembaden. Op de twee andere Disney schepen, de Disney Fantasy en de Disney Wonder, worden ze half november ingezet. Deze actie volgt nadat op de Disney Fantasy een aantal maanden geleden een vierjarig jongetje bijna was verdronken. Recent is op de Carnival Victory daadwerkelijk een zesjarig jongetje verdronken.

Disney zorgt er voor dat de badmeesters altijd aanwezig zijn zolang het zwembad open is. ’s Avonds en bij slecht weer zijn de baden dicht en zal er geen bewaking zijn. Disney is zover bekend de eerste cruisemaatschappij die badmeesters stationeert.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​