Cruisereiziger
Veiligheid

Badmeester op Disney schepen

Disney Dream
Disney Dream

Vanaf september zijn volgens Cruisecritic op de Disney Dream en de Disney Magic badmeesters te vinden bij de familiezwembaden. Op de twee andere Disney schepen, de Disney Fantasy en de Disney Wonder, worden ze half november ingezet. Deze actie volgt nadat op de Disney Fantasy een aantal maanden geleden een vierjarig jongetje bijna was verdronken. Recent is op de Carnival Victory daadwerkelijk een zesjarig jongetje verdronken.

Disney zorgt er voor dat de badmeesters altijd aanwezig zijn zolang het zwembad open is. ‘s Avonds en bij slecht weer zijn de baden dicht en zal er geen bewaking zijn. Disney is zover bekend de eerste cruisemaatschappij die badmeesters stationeert.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger