Cruisereiziger
Bestemmingen

Tweedaagse cruise Oasis of the Seas vanuit Rotterdam

Oasis of the Seas

Op 30 september 2014 zal het grootste cruiseschip ter wereld, Oasis of the Seas, aankomen in Rotterdam na een 8-daagse cruise vanuit Barcelona. Het schip van Royal Caribbean zal vervolgens bij Keppel Verolme haar routine droogdok krijgen. Na twee weken keert het op 14 oktober 2014 weer terug bij de cruiseterminal in Rotterdam voor een 14-daagse transatlantische cruise naar Fort Lauderdale. Voor cruiseliefhebbers die de vernieuwde Oasis of the Seas willen aanschouwen, maar niet de oversteek willen maken naar de Verenigde Staten komt er binnenkort een speciale 2-daagse minicruise naar Southampton in de verkoop voor een aantrekkelijk tarief. Deze vertrekt op 14 oktober 2014 om 17:00 uur vanuit Rotterdam en komt in Southampton aan om 10:00 uur.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Tweedaagse cruise Oasis of the Seas vanuit Rotterdam

 • Ik heb deze zomer een cruise gemaakt met de Oasis of the Seas in the Caribbean en zou het erg leuk vinden om het schip aan mijn familie en vrienden te laten zien, die ik inmiddels al enthousiast gemaakt heb voor deze tweedaagse cruise.

  Wordt deze tweedaagse cruise opgenomen in het Royal Caribbean aanbod, dus via hun eigen website, of via een ander kanaal? Ik wil er graag snel bij zijn, dus kun je deze vraag voor mij beantwoorden? Weten jullie hoe en waar hij straks aangeboden wordt en wanneer ongeveer?

  Bij voorbaat dank,
  Corina van den Bergh

 • Hoi Corina,

  Op dit moment is de informatie in het bericht het enige dat we hebben. Zodra we meer horen, laten we dat zo snel mogelijk op de website weten!

  Groet, Miriam

Reacties zijn gesloten.