Holland America Line lanceert all-inclusive drankenpakket

Holland America Line heeft officieel een nieuw drankenpakket inclusief alcoholische dranken met de naam ‘Signature Beverage Package’ gelanceerd.

Het pakket bevat verschillende soorten wijnen, bieren, cocktails (inclusief alcoholvrije), frisdranken en koffie met een limiet van 15 alcoholische drankjes per dag. Voor de volledige cruise betaal je 44,95 dollar per dag per persoon. Hierin is de automatische 15 procent ‘service charge’ niet in meegenomen.

Ook drankjes uit de minibar, via roomservice en op Half Moon Cay zijn niet inbegrepen. Indien 1 passagier in een hut dit pakket aanschaft dan dienen alle passagiers in dezelfde hut met de leeftijd van 21 jaar en ouder ook een dergelijk pakket aan te schaffen. Het pakket kan alleen op op de eerste of tweede dag van de cruise worden gekocht.

Bijna alle andere cruisemaatschappijen beschikken reeds over zo’n all-inclusive drankenpakket.

Meer informatie over drankpakketten lees je hier: Restaurants & drankjes op je cruise

Boek je Holland America Line cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStip

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!