Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Norwegian Getaway mogelijk eerder naar Rotterdam

Norwegian GetawayHet is niet uitgesloten dat de Norwegian Getaway eerder dan verwacht bij Keppel Verolme zal binnenvaren. De Duitse website Schiffsjournal.de meldt dat Norwegian Cruise Line heeft besloten om het nieuwe schip direct na de laatste testen op zee richting Rotterdam te laten varen. Rond 03:00 uur vannacht zou de Norwegian Getaway dan bij de Maascenter pilot station moeten arriveren. Op de (realtime) cruise calender Rotterdam van Royal Dirkzwager wordt momenteel 04:00 uur (was eerder 11:00 uur) genoemd.

Voor de laatste informatie adviseren we om het schema van Royal Dirkzwager in de gaten te houden. De huidige koers van het schip is tevens te volgen via Marinetraffic.

De Norwegian Getaway vertrekt zondag 1 december weer bij Keppel Verolme om naar Duitsland terug te keren.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)