Norwegian Getaway gearriveerd in Rotterdams droogdok

Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway is woensdag omstreeks 09:00 uur het droogdok ingegaan bij het Rotterdamse Keppel Verolme in het Botlek-gebied. De afgelopen dagen maakte het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line een testvaart bij de kust van Noorwegen. Op de werf, waar volgend jaar ook de Oasis of the Seas onder handen wordt genomen, ondergaat het een laatste inspectie. Na een kort verblijf (enkele dagen) vertrekt de Norwegian Getaway weer naar de Duitse Bremerhaven. De officiële overdracht van het schip door de bouwer Meyer Werft aan NCL staat gepland op 10 januari 2014. Op 11 januari 2014 volgt dan de ‘Maiden Call’ in Rotterdam.

Later vandaag volgt een uitgebreide fotoreportage.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​