Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Norwegian Getaway gearriveerd in Rotterdams droogdok

Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway is woensdag omstreeks 09:00 uur het droogdok ingegaan bij het Rotterdamse Keppel Verolme in het Botlek-gebied. De afgelopen dagen maakte het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line een testvaart bij de kust van Noorwegen. Op de werf, waar volgend jaar ook de Oasis of the Seas onder handen wordt genomen, ondergaat het een laatste inspectie. Na een kort verblijf (enkele dagen) vertrekt de Norwegian Getaway weer naar de Duitse Bremerhaven. De officiële overdracht van het schip door de bouwer Meyer Werft aan NCL staat gepland op 10 januari 2014. Op 11 januari 2014 volgt dan de ‘Maiden Call’ in Rotterdam.

Later vandaag volgt een uitgebreide fotoreportage.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger