Cruisereiziger
Bouw

Video: Bouw nieuw expeditieschip Roald Amundsen voor Hurtigruten

Op de Kleven Shipyard in het Noorse Ulsteinvik bouwt men sinds februari aan de eerste van de twee groene expeditieschepen, het MS Roald Amundsen, van Hurtigruten. In de zomer van 2018 moet het schip klaar zijn.

Bekijk alle Hurtigruten cruises bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Norske

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)