Nieuw cruiseschip Silver Muse gedoopt in Monaco

Silver Muse, het nieuwste cruiseschip van ultraluxe rederij Silversea, is woensdag gedoopt in Monaco. In aanwezigheid van prins Albert II van Monaco en vele genodigde gasten, doopte dochter Costanza van eigenaar Manfredi Lefebvre d’Ovidio het schip.  Tijdens de doopceremonie trad onder andere de 31-jarige violiste Charlie Siem op. Door het slechte weer werd de doopceremonie verschoven van buiten naar binnen. Na een woord van Silversea’s Manfredi Lefebvre d’Ovidio, de aartsbisschop van Monaco en prins Albert II kon het schip (buiten) gedoopt worden door de 17-jarige dochter Costanza Lefebvre.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)