Carnival Dream ondergaat miljoenen renovatie en krijgt nieuwe diner- en barfaciliteiten

Nadat eind januari de vernieuwde Carnival Ecstacy uit het dok kwam in Freeport, was het deze maand de beurt aan de Carnival Dream van Carnival Cruise Line. Dit cruiseschip (2009, ca 3500 passagiers) uit de relatief nieuwe Dream klasse kwam afgelopen week weer in de vaart voor haar wekelijkse cruises vanuit New Orleans. De nieuwe faciliteiten zijn:

  • Guy’s Pig & Anchor Barbeque Smokehouse:  Ontworpen door Food Network ster Guy Fieri, biedt dit restaurant barbecue favorieten die inclusief zijn in de prijs. Het restaurant debuteerde in 2016 op de Carnival Magic. In het restaurant worden diverse barbecue gerechten geserveerd op basis van chefkok Guy Fieri’s recepten, marinades en specerijen. Gasten hebben de keuze uit diverse sausen. Het vlees wordt daarbij op een traditionele manier gerookt.
  • BlueIguana Cantina: Dit Mexicaanse restaurant (inclusief) dat aan het zwembaddek ligt, heeft echte vers gemaakte burritos, taco’s en tortilla’s uiteraard met uitgebreide toppings en een salsa bar.
  • Pizzeria del Capitano: In de pizzeria (inclusief) genieten gasten van vijf soorten pizza die in een traditionele pizza oven worden bereid.
  • Bonsai Sushi: Een sushirestaurant in bijpassend decor met allerlei soorten Aziatische gerechten zoals sushi, sashimi, rolls en bijpassende populaire Aziatische bieren en cocktails.

De Carnival Dream heeft daarnaast al een groot aantal faciliteiten zoals het WaterWorks aqua park met een glijbaan, voor volwassenen een Serenity rust gebied en een luxe Cloud 9 Spa met thalassotherapy zwembad. Kinderen kunnen bij Seuss at Sea, in samenwerking met Dr. Seuss Enterprises, spelen in aparte speelruimtes voor drie leeftijdsgroepen. De Dream biedt bijna 900 hutten met balkon en extra ruime familie kamers waar vijf personen in kunnen overnachten.

Carnival Dream vaart het hele jaar zeven-daagse cruises vanuit New Orleans naar afwisselend drie gebieden; west Caribische cruises met vele bestemmingen zoals Montego Bay, Cozumel, Grand Cayman of bijvoorbeeld Mahogany Bay (Isla Roatan), Belize, Cozumel of respectievelijk Key West, Freeport en Nassau.

Cruises op de Carnival Dream zijn beschikbaar vanaf €480 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)