Privéconcert in Koninklijk Concertgebouw Amsterdam bij riviercruise Crystal Bach

Over 121 dagen start de maidenvoyage van riviercruiseschip Crystal Bach, op 18 juni 2017.  Het tweede zeer luxe riviercruiseschip van Crystal Cruises biedt alle faciliteiten van Crystals eerste riviercruiseschip de Crystal Mozart. Het all-suite schip met butlerservice voor iedere suite is de eerste van de Rhine Class (Rijn klasse) schepen. Wanneer riviercruiseschip Crystal Bach in de vaart gaat komen, zullen op 18 juni gasten een heel bijzondere avond tegemoet gaan. Onder de noemer Crystal Signature Event zullen alle cruisegasten meegenomen worden naar het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam voor een privé rondleiding en een concert aldaar.

Naast de Crystal Bach, zal dit jaar ook het derde riviercruiseschip van Crystal, de Crystal Mahler eind augustus in de vaart genomen gaan worden. Beide schepen varen 10- tot 16-daagse cruises tussen Amsterdam, Basel en Budapest. De Crystal Mozart (2016) vaart het gehele jaar vanuit Wenen.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)