Nieuw riviercruiseschip Crystal Mozart te volgen via live webcams

Minder dan twee maanden na de start haar maiden voyage vanuit Wenen zijn op het riviercruiseschip Crystal Mozart van Crystal River Cruises webcams geplaatst met live beelden vanuit drie invalshoeken aan boord van het luxe schip. Reizigers op zoek naar een glimp van middeleeuwse dorpjes, weidse landschappen en prachtige steden op de route van de Crystal Mozart langs de Donau kunnen klikken op de ‘Live Views’ optie op de vernieuwde website van Crystal en genieten van real time uitzicht op de positie van het schip. Volgens de Amerikaanse rederij is het plaatsen van de webcams op de Crystal Mozart een primeur in de riviercruisewereld. Het wil zich daarmee verder profileren als het meest technologisch geavanceerde schip op de Europese rivieren. Op de website van Crystal Cruises zijn al veel langer live beelden te vinden van haar zeecruiseschepen de Crystal Symphony en de Crystal Serenity en Crystal Yacht Cruises Crystal Esprit. ‘De live beelden zijn echt een voordeel voor onze gasten en toekomstige gasten thuis omdat ze direct kunnen worden ‘vervoerd’ naar de pittoreske bestemmingen die alleen ‘s werelds luxe riviercruiserederij bezoeken. Het is ook een zeer nuttige planningstool voor degenen die niet bekend zijn met bepaalde havens. Ze kunnen de reis virtueel volgen en bekijken welke routes voor hen geschikt zijn’, aldus CEO en president van Crystal Edie Rodriquez.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!