Nog twee nieuwe cruiseschepen voor Viking Ocean Cruises

Viking Ocean Cruises en Fincantieri hebben een akkoord bereikt over de bouw van nog twee nieuwe cruiseschepen en een optie voor twee schepen. De nieuwbouw schepen zullen identiek zijn aan de drie huidige schepen, de Viking Star (2015), Viking Sea (2016) en Viking Sky (2017), en de nog drie te bouwen schepen. Met de twee nieuwe opdrachten stijgt de vloot van Viking Ocean Cruises tot 8 schepen. De twee nieuwbouwschepen zullen respectievelijk in 2021 en 2022 gereed zijn.

De Viking schepen (930 passagiers) kenmerken zich door de 465 exclusieve balkonhutten en veel inclusief zoals excursies, wifi en (tafel)dranken. Directeur Torstein Hagen van Viking Cruises: “Ons doel was om de bestemmingen weer voorop te zetten bij het cruisen en onze cruisereizigers hebben positief daarop gereageerd. De extra schepen zijn nodig om de grote vraag aan te kunnen.”

Cruisereiziger bezoekt binnenkort de Viking Sky in Amsterdam. Wat wil je graag weten over deze schepen en de rederij Viking Ocean Cruises? Mail je vraag naar info@cruisereiziger.nl.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)