Carnival Cruise Line renoveert Long Beach Cruise Terminal in Californië

Foto: Long Beach CVB

Carnival Cruise Line start in samenwerking met de stad Long Beach de renovatie van de Long Beach Cruise Terminal die gelegen is in Californië. Carnival gebruikt sinds 2003 al een gedeelte van de cruiseterminal, in de vorm van een grote koepel. De renovatie is nodig om grotere cruiseschepen te kunnen verwelkomen en de cruiseterminalfaciliteiten daar beter op te laten aansluiten. Vorige week vond een “FUNstruction” ceremonie plaats voor de start van deze werkzaamheden. De renovatie omvat onder meer een verdubbeling van de terminalruimte en een nieuw binnendesign. Schepen kunnen in de toekomst milieuvriendelijker aangemeerd liggen doordat zij op walstroom aangesloten kunnen worden.

Het cruiseterminal gebouw zal bovendien niet alleen cruisegasten ontvangen maar ook bezoekers van de naastgelegen oceanliner Queen Mary.

Momenteel gebruiken drie Carnival schepen de Long Beach Cruise Terminal als thuisbasis; de Carnival Inspiration, Carnival Imagination en de Carnival Miracle. In 2018 wordt de Miracle vervangen door de grotere Carnival Splendor.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)