Oceania Cruises introduceert nieuw veganistisch menu

Oceania Cruises breidt haar culinaire aanbod op de cruiseschepen in haar vloot uit met een nieuw veganistisch menu en de eerste koudgeperste rauwe sap en veganistische smoothie bars op zee. De bars zijn momenteel beschikbaar aan boord van de Marina en Riviera en de veganistische menu’s te vinden op alle 6 cruiseschepen, Regatta, Insignia, Nautica, Marina, Riviera en Sirena.

De gerechten zijn een aanvulling op reeds uitgebreide selectie van vegatarische, glutenvrije en koosjere maaltijden van de premium cruisemaatschappij. De veganistische menu’s worden aangeboden in de Grand Dining Room bij het ontbijt, lunch en diner. Het gaat om meer dan 250 gerechten, waaronder voorgerechten, soepen, salades, voorgerechten en desserts.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!