Cruisereiziger
Themacruise

Musical Cruise 2019 op Holland America Line’s Nieuw Statendam

Op 8 september is vanuit Amsterdam de door Zeetours en Cruisewinkel georganiseerde 8-daagse Musical Cruise vertrokken met Holland America Line’s Nieuw Statendam, naar Noorwegen.

Voor Zeetours en Cruisewinkel is het de eerste maal dat zij een dergelijke thema cruise met succes organiseerden. Zij deden dit in samenwerking met organisator en musicalkenner Maxim Bezembinder. In 2016 werd op de Rotterdam ook een musicalcruise georganiseerd.

Aan boord vonden gedurende de cruise diverse optredens plaats van bekende artiesten zoals Stanley Burleson, Mariska van Kolck en Jon van Eerd. Deze artiesten hebben allen een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan en zijn meerdere malen onderscheiden met een Musical Award.
Zij waren onder andere te zien in musicals als de Disney’s Beauty and the Beast, Moeder Ik Wil Bij De Revue, Mamma Mia! en La Cage Aux Folles. Zij werden ondersteund door een getalenteerd ensemble bestaande uit uit Marcel Visscher (Caro!), Julia Berendse (The Addams Family), Liss Walravens (The Addams Family) en David van den Tempel (Evita). De muzikale leiding was in handen van Billy Maluw (The Voice of Holland).

Naast concerten waren er aan boord een Sing-along, Musical quiz, Cocktailparty en Meet & Greet met de artiesten. Deze exclusieve activiteiten waren alleen toegankelijk voor gasten van Zeetours en Cruisewinkel die dit speciale Musical arrangement geboekt hadden.

Wil je ook cruisen op de Nieuw Statendam? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij:

ANWB  Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)