Reis deze week virtueel mee met Koningsdam naar Alaska

Met de voortdurende pauze van cruise activiteiten wil Holland America Line haar fans toch laten ‘reizen’. Tot en met 27 juni kun je op de Facebook-pagina van de cruisemaatschappij een week lang mee op een virtuele reis door het wonderschone Alaska. Door middel van live presentaties, video’s, foto’s en activiteiten krijg je een inzicht in het meest ongerepte stuk natuur ter wereld en opent zich een wereld vol met natuurwonderen, wilde dieren en prachtige flora.

Krijg een rondleiding op het schip de Koningsdam, geniet van een Alaska trivia-sessie of recepten die je thuis kunt maken, beleef de Beringzee krabvissers tour of de virtuele Alaska bierproeverij. Alaska expert en brand ambassador Seth Wayne host elke dag een live-evenement om alles ins en outs over Alaska te delen.

Check de Facebookpagina van HAL om te zien wanneer de live-events plaatsvinden.

Kan je niet genoeg krijgen van cruisen met Holland America Line in Alaska? In 2017 maakte Miriam eenzelfde prachtige cruise met de Nieuw Amsterdam vanuit Vancouver naar Alaska. Klik hier om haar dagelijkse blog terug te lezen.

Meer informatie over Holland America Line vind je bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)