Cruisereiziger
Thuishaven

Rhapsody of the Seas in zomer 2021 vanuit Ravenna in plaats van Venetië

Royal Caribbean International heeft gasten die reeds een cruise hebben geboekt met de Rhapsody of the Seas in de zomer van 2021 met vertrek uit Venetië op de hoogte gesteld dat hun cruise nu vanuit het Ravenna zal vertrekken. Ravenna ligt op 2,5 a 3 uur rijden van Venetië. Als reden voor de wijziging van de thuishaven wordt de ‘toegenomen bezorgdheid over de toekomst van cruisen in Venetië’ genoemd en dan met name de drukte in de haven en het vermogen op het havenverkeer te controleren.

‘Hoewel het nog niet duidelijk wat de impact hiervan is op cruiseactiviteiten is het belangrijk voor ons dat we er alles aan blijven doen om u een geweldige ervaring te bieden en vooruit te plannen waar mogelijk’, aldus de Amerikaanse rederij in communicatie naar haar gasten. Royal Caribbean International biedt hen een gratis pendeldienst aan tussen Venice Marco Polo Airport en de Rhapsody of the Seas in de haven van Ravenna voorafgaand aan en aansluitend op de cruise.

Meer informatie over deze cruises vind je bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!