Norwegian Cruise Line brengt gezondheids- en veiligheidsvideo uit

Norwegian Cruise Line heeft een nieuwe video uitgebracht waarin haar nieuwe en uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotcollen worden gepresenteerd door het managementteam van de Amerikaanse cruiserederij o.a. leiding van president & CEO Harry Sommer. De maatregelen die aan boord en aan wal worden geïmplementeerd worden besproken aan de hand van onderstaande 6 pijlers. Ze moeten gaan zorgen voor ‘Peace of Mind’ bij haar cruisereizigers.

1. Verbeterde screeningprotocollen voor gasten en bemanning
2. Gloednieuwe luchtfiltratie
3. Meer sanitaire voorzieningen
4. Verantwoorde ‘social distancing’
5. Verbeterde medische voorzieningen
6. Gezondheids- en veiligheidsprotocollen op bestemmingen

Zie onderstaande 5 minuten durende video met de nieuwe maatregelen:

Klik hier voor meer detailinformatie (in het Nederlands) over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van Norwegian Cruise Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.